×
App

NP Story  

Alla i Housukauppa-teamet, bakom designen, tjänsterna och produkterna, är mänskliga, hjälpsamma och har passion för byxor. Viljan att hitta rätt produkter för kunder under rätt säsong är viktigt för oss alla i Housukauppa. Vi arbetar med studier kring detta, följer nyheter och trender och utnyttjar vår kunskap om över 100-åriga historia.Aktiviteter och värderingar 


Hos oss får du alltid användbar byxkunskap och service som utvecklats efter kundernas behov. Vi hjälper dig med ditt byxinköp och erbjuder en positiv köpupplevelse eftersom vi tar hänsyn till olika kroppstyper, har koll på vad som ska framhävas stilmässigt och vilka produkter som passar dig bäst vid olika situationer och tillfällen. För tillfället fokuserar vi vår byxkunskap på vardagsbyxor, jobb- och fritidsbyxor. 

Förutom personlig service tror vi också att våra digitala tjänster hjälper kunderna att få en ännu enklare shoppingsupplevelse. Syftet med våra nya tjänster är att hjälpa kunderna med att få en ännu enklare köpupplevelse.

App

Sortiment

Kunden är alltid i fokus och vårt mål är att skapa den bästa shoppingsupplevelsen för våra kunder. Av den anledningen vill vi vara nära kunden och möta dina önskemål. Vi lyssnar på kundens behov och försöker hitta rätt lösningar i vår produktutveckling både vad gäller stilar, kvalitet och produktionssätt. Därför erbjuder vi även herrbyxor i vår webbutik samt i butikerna i Lahtis, Tammerfors, Tripla och Sundsvall. Från vårt sortiment hittar du även högkvalitativa läderväskor och skärp.


Framtid


Högkvalitativa, slitstarka, tidlösa och bekväma byxor kommer från utvalda fabriker i Europa. Vårt mål är att utveckla och hitta ekologiskt och ansvarsfullt producerade produkter även i framtiden. För närvarande tillverkas våra produkter i Estland, Italien, Turkiet och Portugal.

Vi vill erbjuda våra byxor för en ännu bredare konsumentbas i framtiden, så siktar vi på att ge bättre service genom att öppna nya butiker på olika platser och städer.

Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse.
Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK