×
App

Skötselråd

Ta hand om dina byxor på rätt sätt och förläng deras livscykel!

För att du ska ha chansen att bära dina favoritbyxor så länge som möjligt har vi valt ut de bästa materialen till våra kollektioner. Våra material är hållbara, lättskötta och håller sig vackra under lång tid. 

Du kan hjälpa till att förlänga livscykeln för dina byxor genom att ta hand om produkten på rätt sätt. Att ta hand om kläder är enkelt- Följ alltid tvättråden på tvättetiketten! Lätt.Tips för skötsel av kläder 


Doserar tvättmedel rätt - För lite tvättmedel tvättar inte dina kläder tillräckligt samtidigt som för mycket tvättmedel inte sköljs bort ordentligt. 

Ställ in centrifugeringsgraden lämplig för tvätt - För hård centrifugering orsakar för stark mekanisk förbrukning för tvätt.

Med svarta kläder undvik användning av tvättmedel som egentligen är avsett för svart tvätt - Det kan orsaka att färgen bleknar (lika konstigt som det låter, det här har vi upptäckt).

Våra produkter gillar inte torktumling - Vänligen torka produkten i hängandes, tvättställ eller galge.

App

Undvik att använda sköljmedlet - Det försvagar den elastiska fibern, kan påverka hudsymptomen och är extra kemisk belastning för naturen.

Föredra ättika som tvättmedel vid behovet - Det tar bort lukt, lyser upp färgerna, neutraliserar alkaliska rester från tvätten, mjukar upp tvätten och städar upp tumlaren.

Det lönar sig att lära känna olika tvättprogram i din maskin - På så sätt vet du alltid hur du väljer rätt program till din tvätt.

Ibland är det klokt att fundera på om tvättning överhuvudtaget är nödvändig eller om det räcker med att vädra plagget.

KLICKA HÄR FÖR STARTSIDAN
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK