×
App

Skötselråd

Ta hand om dina byxor på rätt sätt och förläng deras livscykel!

För att du ska ha chansen att bära dina favoritbyxor så länge som möjligt har vi valt ut de bästa materialen till våra kollektioner. Våra byxor är hållbara, lättskötta och håller sig fina under lång tid. 

Du kan hjälpa till att förlänga livscykeln på dina byxor genom att ta hand om dem på rätt sätt. Att ta hand om kläder är enkelt - följ alltid tvättråden på plaggets tvättetikett.Tips för skötsel av kläder 


Dosera tvättmedel rätt - För lite tvättmedel tvättar inte dina kläder tillräckligt samtidigt som för mycket tvättmedel inte sköljs bort ordentligt. 

Ställ in centrifugeringsgraden så den är lämplig för din tvätt - undvik användning av tvättmedel som egentligen är avsedd för svart tvätt. Detta kan orsaka att färgen bleknar - lika konstigt som det låter.

Med svarta kläder - Det kan orsaka att färgen bleknar (lika konstigt som det låter, det här har vi upptäckt).

Undvik torktumling när du torkar dina byxor - torka de istället hängandes, på ett tvättställ eller på en galge.

App

Undvik att använda sköljmedel - det försvagar den elastiska fibern, kan påverka dig med känslig hud och är extra kemisk belastning för naturen.

Använd gärna ättika som tvättmedel - Det tar bort lukt, famhäver färgerna på kläderna, neutraliserar alkaliska rester från tvätten, mjukar upp tvätten och städar upp tumlaren.

Det lönar sig att lära känna olika tvättprogram i din maskin - På så sätt vet du alltid hur du väljer rätt program till din tvätt.

Det kan i ibland vara klokt att fundera på om tvättning överhuvudtaget är nödvändigt. I vissa fall räcker det med att bara vädra plagget.

KLICKA HÄR FÖR STARTSIDAN
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse.
Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK