×
BESTÄLLNINGS- OCH LEVERANSVILLKOR
Priser

Naisten Pukutehdas Oy Webbutikspriser inkluderar alltid aktuell och giltig moms. Priserna inkluderar inte leveransavgifter. Leveransavgifter bestäms av kundens valda leveranssätt.

Naisten Pukutehdas Oy förbehåller sig alla rättigheter att annullera beställningen om det finns ett uppenbart prisfel online. Med tydligt prismisstag menas eventuellt produktprismisstag online därigenom har den produkten till exempel inget pris alls (0,00 kr eller kronor). Prisfelet är också uppenbart om produktpriset till exempel är 0,89 kr eller kronor. I den här typen av fall är prismisstaget så exceptionellt att kunderna borde förstå felet. 

Ingående av avtalet 

Avtalet gäller när Naisten Pukutehdas Oy bekräftar beställningen. Naisten Pukutehdas Oy garanterar inte tillgängligheten i webbutiken under alla omständigheter.

Leverans

Naisten Pukutehdas Oy hanterar och levererar alla beställningar på ankomstorder. Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar från mottagande av beställning. Naisten Pukutehdas Oy ansvarar inte för eventuella skador som har orsakats av leveransförseningen. Om den beställda produkten är slutsåld kontaktar vi dig via e-post eller telefon.
Beställningarna levereras av Bring.
För tillfället levererar vi endast inom Finland och Sverige.
För tillfället erbjuder vi fri frakt på våra beställningar.

Betalning

Titta på betalningsmetoder

Byter- och returrätt

onlineprodukter har full bytes- och returrätt 14 dagar efter att produkterna mottagits. Retur avser endast produkter som inte är använda eller skadade. Pris och eventuella andra etiketter måste finnas på plats. Retur är gratis.

Produkter returneras välpackade via Bring. Du måste lägga till returformulär till paketet eller registrera det online. Leveransavgifterna är desamma oavsett hur många produkter du har beställt. Av den anledningen återbetalas inte leveransavgifter även om du endast returnerar en del av produkterna.

Vi försöker hitta en ersättningsprodukt till dig om du har fått en felaktig produkt. Om vi ​​inte kan ersätta felaktig produkt får du ett fullt produktpris som återbetalning.
Om kunden vill ändra produktstorlek eller färg debiteras inga leveransavgifter. Om kunden vill byta hela produkten mot en annan kommer det att hanteras som en ny beställning och leveransavgifter debiteras.

Ändra till Brings kontaktuppgifter
Returadress: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola

Klagomål

Om kunden får en felaktig eller felaktigt skickad produkt, måste produkten skickas tillbaka till Naisten Pukutehdas Oy som kundtjänst retur. Detaljerade instruktioner för retur finns ovan. Naisten Pukutehdas Oy följer i alla åtgärder rekommendationerna från konsumentmyndigheterna.

Ansvar

Naisten Pukutehdas Oy tar fullt ansvar för alla personuppgifter som kunden informerar oss om eller vad vi har fått genom beställningar. Naisten Pukutehdas Oy lämnar inte ut några personuppgifter för tredje part.

Garanti

Naisten Pukutehdas Oy ansvarar inte för skadorna gentemot kunden, förutom om företagets ansvarsförsäkring täcker skada och försäkringsutgivaren accepterar ersättningen i ärendet. Förutom i det fall som beskrivs ovan är ansvaret endast begränsat för specifika produkter eller produkter och beloppet är högst detsamma som inköpspriset. Naisten Pukutehdas Oy ansvarar inte för följdskador. 

Force majeure

I force majeure-situation upphör skyldigheter gentemot Naisten Pukutehdas Oy. Om Force majeure-situationen varar över 2 månader har både Användaren och Naisten Pukutehdas OY rätt att säga upp avtalet utan skadeståndsskyldighet.
Force majeure-hinder betraktas som situationer som arbetskamp, ​​sjukdom hos personal, transportstörningar och import- eller exportförbud oavsett om det är förbud hos företaget eller företagets leverantörer.
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse.
Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK