×
App

Returpolicy

Byte och retur

Produkter beställda från webbutiken har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från den dag produkterna mottagits. Byte och retur gäller endast produkter som inte används eller skadats. Produktens pris och andra etiketter måste finnas på plats. Byte och retur är gratis.  

Felaktiga produkter 

Om du skulle få en felaktig produkt försöker vi först och främst ersätta den med en ny. Om det inte är möjligt, får du en återbetalning.
Produktutbyte

Om du vill byta produktens storlek eller färg är bytet gratis. Om du vill byta produkt mot en annan produkt kommer det att hanteras som en ny beställning och möjlig prisskillnad kommer antingen att faktureras eller återbetalas till ditt bankkonto. Bytesformuläret måste registreras på din egen kundsida: housukauppa.fi. Alternativt om du skickar paketet, fäst det ifyllda bytesformuläret som kom med den  ursprungliga beställningen till paketet. Vi skickar en ny produkt till dig när vi har fått returen.

App

Produktretur

De produkter som ska returneras ska packas väl i originalförpackningen. Returen måste registreras på ditt medlemskap på din kundsida på: housukauppa.fi samt måste returpaketet innehålla det ifyllda returformuläret som kom med den ursprunliga beställningen.  

Återbetalning

Vi återbetalar den returnerade produkten till dig när vi har mottagit returen till vårt lager. Återbetalning kommer att göras på samma sätt som den ursprungliga betalningsmetoden. Beroende på banköverföringen tar det 1-3 vardagar.Bytes- och retur-ID

I den ursprunliga beställningen har du fått ett retur-ID som vid retur eller byte ska klistras ovanpå paketet. På etiketten finns redan ifyllt bytes/retur-ID samt returadress. Paketet med returetiketten levereras sedan till ditt närmsta Bring-postombud.

Kundens retur-ID och returadress:

Posten/Bring kundretur-ID: 605535

Returadress: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola

Be gärna om kvitto från posten när du lämnar in paketet.

Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse.
Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK