×
App

Returpolicy

Byte och retur

Produkter beställda från Webbutik har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från den dag produkterna mottagits. Byte och retur gäller endast produkter som inte används eller skadats. Produktens pris och andra etiketter måste finnas på plats. Byte och retur är gratis.  

Felaktiga produkter 

Om du får en felaktig produkt försöker vi ersätta den med en ny. Om vi ​​inte kan ersätta den felaktiga produkten får du återbetalning.
Produktutbyte

Om du vill byta produktens storlek eller färg är bytet gratis. Om du vill byta produkt mot en annan produkt kommer det att hanteras som en ny beställning och möjlig prisskillnad kommer antingen att faktureras eller återbetalas till ditt bankkonto. Bytesformuläret måste registreras på din egen kundsida: housukauppa.fi. Alternativt om du skickar paketet, fäst det ifyllda bytesformuläret som kom med den  ursprungliga beställningen till paketet. Vi skickar en ny produkt till dig när vi har fått returen.

App

Produktretur

Produkter returneras välpackade med originalförpackningen som Postis kundretur. Retur måste registreras på din egen kundsida: housukauppa.fi eller lägga till den ifyllt returformulär till paketet, som kom med den ursprungliga beställningen.  

Återbetalning

Vi återbetalar den returnerade produkten till dig när vi har mottagit returen till vårt lager. Återbetalning kommer att göras på samma sätt som den ursprungliga betalningsmetoden. Beroende på banköverföringen tar det 1-3 vardagar.Bytes- och retur-ID

Inom den ursprungliga beställningen har du fått en retur-ID som klistras ovanpå bytes- eller returpaketet. I klistermärket finns redan ifyllt utbytes- och retur-ID samt returadress. Paketet med kundreturetiketten levereras till ditt närmaste Postkontor.  

Kundens retur-ID och returadress till Posti:

Posti kundretur-ID: 605535

Returadress: Naisten Pukutehdas Oy, Tarmontie 9, 15860 Hollola

Det är bra att be om kvitto från Posten för returen för säkerhets skull.

Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK