×
App

Garderob

Alla dina tidigare köpta produkter bara bakom ett klick!

Nu behöver du inte rannsaka din garderob, prova på många storlekar eller memorera stilarna! Från din personliga, unika och vackra virtuella garderob ser du med en blick alla dina tidigare köpta produkter med produktinformation. Du kan enkelt beställa om samma produkt eller söka efter och beställa det som saknas i din garderob.KOLLA UPP

Favoriter

Spara dina favoritprodukter enkelt när och var som helst!  

Har du inte tid att utreda produkterna nu? Ingen fara, du kan spara alla dina favoritprodukter på samma sida med Favoritfunktionen och fortsätta handla och undersöka detaljerna om produkterna senare.

När du har loggat in, hittar du enkelt och smidigt alla dina favoritprodukter från ett och samma plats med hjälp av Favorit-funktionen. 

KOLLA UPP
App

Välj online, prova i butik 

Utnyttja fördelarna både online och i butik! 

Köp snabbt och säkert! Med vår nya tjänst kan du dra nytta av både online- och butiksfördelar samtidigt! Bläddra bland produkter online hemma när det är bäst för dig och klicka på utvalda produkter till butiken i närheten för provning.

Med denna tjänst kan du snabbt och enkelt säkerställa att produkter du vill ha väntar på dig i butiken. Enkelt och snabbt!

LÄS MER

Förkortning av byxor online

Skaffa perfekt passande och färdiga förkortade byxor från webbutiken!  

Är du trött på för långa byxor? Spara dig från extraarbete och låt oss korta dina byxor åt dig. Nu kan du shoppa förkortade byxor hemma, som passar perfekt och levereras till dig efter några dagar. Enkelt och lätt! 

LÄS MER
App

Byte och retur

Ännu enklare och snabbare bytes- och returprocess!   

Nu är det möjligt att registrera byten och returer enkelt och smidigt online! Det fungerar genom att du loggar in på ditt eget kundkonto. Inget mer extraarbete genom att fylla i olika formulär, utan utbytes- och returposter kommer till oss när du har fyllt i formuläret online.

Efter bytes-/returmeddelande packas produkterna och kundens returetikett klistras ovanpå paketet. För paketet till Posti och sedan kan du börja vänta på vårt meddelande - Enkelt och smidigt!

KOLLA UPP

Chatt- och telefontjänst

Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst! Vi hjälper dig gärna! 

På vår webbsida kan du enkelt chatta med oss ​​genom Chat-tjänsten. Chatttjänsten hittar du från vår webbsidas övre högra hörn. Vi svarar på dina frågor på vardagar mellan 9:30-17:00. Utanför denna tidsperiod kan du kontakta oss via chatt så svarar vi så snart som möjligt. 

Även vår telefontjänst hjälper dig på vardagar mellan 9:30-17:00 på telefonnummer 040 577 8707.

Kontakta oss gärna, vi hjälper dig gärna i alla situationer! 

KOLLA UPP
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsens användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användarvillkoren. Mer information
OK